Download Sothink SWF la Video Converter – Convertor SWF in alte formate

Casete video VHS în DVD sau VCD – VHS to DVD, VCD, CD 3 deluxe


Casete video VHS în DVD sau VCD - VHS to DVD, VCD, CD 3 deluxe

Cu doar câteva clicuri, aveţi posibilitatea să arhivaţi colecţia dvs. de caseta video pe DVD / CD. Soluţie simplă. Cea mai bună alegere pentru conservarea înregistrările video  acasă. Utilizaţi TV-ul existent / dispozitiv pentru a converti casetele VHS în DVD sau VCD. Interfaţă prietenoasa. VHS to DVD contine instrumente de editare video avansate care va permit sa scoateti din film partile care nu le doriti si puteti adauga foarte usor efecte de tranzitie, titluri precun si capitole.

Download Magic Video Converter – Convertor Video


Download Magic Video Converter - Convertor Video

Magic Video Converter satisface toate nevoile dumneavoastra pentru conversie si inscriptionare DVD CD / SVCD. Se poate converti şi împărţi o gamă largă de formate, cum ar fi AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV, MOV, DIVX, etcUltima versiune poate recunoaşte mai multe formate! Este uşor de utilizat şi necesită doar 4 paşi pentru a converti fişiere video.

Download Media Convert Master – Convertor video si audio


Download Media Convert Master - Convertor video si audio

Media Convert Master este un convertor video profesional, cu care puteţi converti clipul dvs. video şi fişiere audio de la un format la altul. Media Convert Master susţine conversia multiforma de formate, inclusiv AVI, MP4, 3GP, MPEG, MOV, WMV, RM, SWF, AAC, AC3, MP2, MP3, AMR, WAV, VOB si ASF. Media Convert Master este extrem de profesionist cu o viteza de conversie rapidă şi de înaltă calitate. Lista Caracteristici: Se poate converti toate formatele de la AVI, MP4, 3GP, MPEG, MOV, WMV, BM, SWF, AAC, AC3, MP2, MP3, AMR, WAV, VOB si ASF.

Download ImTOO 3GP Converter – Convertor mobile video si audio 3GP, inclusiv pentru BlackBerry


Download ImTOO 3GP Converter - Convertor mobile video si audio 3GP, inclusiv pentru BlackBerry

ImTOO 3GP Converter este cel mai bun instrument de conversie 3GP pentru a converti fisierele video in formate 3GP, cum ar fi conversia AVI in 3GP şi MPEG in 3GP. Convertor 3GP video poate converti, de asemenea, H.264/AVC, RM, MP4, MOV, WMV, etc, in 3GP, dar si invers 3GP in AVI şi 3GP in MPEG. Descarca ImTOO 3GP Video Converter pentru a converti filmele si videoclipurile preferate si a le reda pe telefonul tau mobil sau pe orice player 3gp!

Download Ultra MKV Converter – Conversie MKV in AVI, MPEG, WMV, DVD, MP4, 3GP, H264, FLV, iPod, PSP, Archos


Download Ultra MKV Converter - Conversie MKV in AVI, MPEG, WMV, DVD, MP4, 3GP, H264, FLV, iPod, PSP, Archos

Ultra MKV Converter este un simplu program de conversie care ajută utilizatorii pentru a converti fisiere MKV in AVI, MPEG, WMV, DVD, MP4, 3GP, H264, FLV, iPod, PSP, Archos, etc. Cu interfata prietenoasa, puteţi converti fisiere MKV in toate formatele video populare la fel de uşor ca 1,2,3. Doar câteva clicuri, aţi putea alege piese audio şi urmări subtitrarea să fie convertite pentru obiectivul filmului. Ultra MKV Converter suporta toate fluxurile video şi audio, le veţi găsi într-un fişier MKV. Nu trebuie să instalaţi nici un codec sau filtre pentru a converti fisiere MKV.

Download Rip Tiger v2.7.9 – Descarca online si converteste videoclipuri de pe web (internet, site-uri)


Download Rip Tiger v2.7.9 - Descarca online si converteste videoclipuri de pe web (internet, site-uri)

Cu "Rip Tiger" poti sa descarci in calculatorul tau de pe site web (You Tube,Video Google, etc.) videoclipuri video, filme, orice fisier video. Apoi daca vrei numai un tip de fisier, extensie, (ex. avi,mpeg), "Rip Tiger" poate converti in acelasi timp ce descaca si asta poate face cu mai multe fisiere odata.

Download Stereoscopic Player – Player filme 3D


Download Stereoscopic Player - Player filme 3D

Stereoscopic Player este un player versatil pentru filme 3D. Acesta vă permite să redaţi clipuri video stereoscopic şi DVD-uri (decodor extern) şi de asemenea, vă permite să urmăriţi semnalul video în direct de la un dispozitiv de captare. Din moment ce aceasta se bazează pe DirectShow, se poate ocupa aproape orice format media, de exemplu, AVI, MPEG, WMV si ASF. Filmele pot fi codificate în mai multe formate diferite stereoscopic. Vă rugăm să consultaţi lista de caracteristici pentru intrare şi formatele de ieşire.